(ВІДЕО)З початком навігації прикордонники посилили контроль за надводною обстановкою

НАЗАД
28 березня 2016 14:44

Охоронці державного рубежу з початком навігаційного періоду вживають посилені заходи з контролю за надводною обстановкою та недопущення порушень на державному кордоні, що проходить по річці Дунай та озеру

Охоронці державного рубежу з початком навігаційного періоду вживають посилені заходи з контролю за надводною обстановкою та недопущення порушень на державному кордоні, що проходить по річці Дунай та озеру Кагул.

Виставлення під час навігаційного періоду вздовж річки Дунай мобільних прикордонних постів на плавучій платформі є одним із інноваційних підходів з охорони державного кордону. Такі заходи були апробовані раніше  і показали свою ефективність, адже дозволяють прикордонникам постійно контролювати та відстежувати надводну обстановку на державному кордоні, що проходить по головному навігаційному фарватері річки Дунай.

Мобільні прикордонні пости обладнані усім необхідним для цілодобового та довготривалого несення служби прикордонними нарядами та забезпечені технічними засобами охорони державного кордону і зв’язком не тільки з прикордонними підрозділами, але й з румунськими колегами. Біля кожного мобільному посту знаходяться малі прикордонні катери.

З початком навігації Ізмаїльські прикордонники вже спустили на воду мобільні прикордонні пости і малий прикордонний флот та приступили до цілодобового несення служби з охорони державного кордону. З початку навігаційного періоду прикордонники Ізмаїльського загону зафіксували 11 правопорушень. Більшість з них були оформлені за вихід плавзасобів на воду без дозволу,  відсутність документів, що посвідчують особу та за порушення правил зберігання плавзасобів.

Нагадаємо, що відповідно до Правил користування маломірними суднами на водних об’єктах в Одеській області навігаційний період для маломірних плавзасобів щороку розпочинається з 15 березня та закінчується 1 грудня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси