(ВІДЕО)Приховані в спеціально виготовлених порожнинах пиломатеріалів сигарети виявили на кордоні з Польщею

НАЗАД
22 березня 2016 10:30

У пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині прикордонники Мостиського загону ініціювали додатковий спільно з працівниками митниці огляд вантажівки з пиломатеріалами, яка прямувала до

Сьогодні вранці у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині прикордонники Мостиського загону ініціювали додатковий огляд вантажівки з пиломатеріалами, яка прямувала до сусідньої Польщі. Як результат, у кожній дошці вантажу було знайдено виготовлені пропили з прихованими тютюновими виробами.

Вантажівкою «Сканія» київської реєстрації керував 45-річний громадянин України, мешканець Черкащини. На контроль чоловік надав документи про те, що автівкою перевозяться обрізні пиломатеріали хвойних порід. Вантаж везли з Одеси в Чехію. Однак у прикордонників виникли певні сумніви, адже нерідко серед такого вантажу порушники ховали контрабандне куриво, тому на основі аналізу та оцінки ризиків вони ініціювали спільний з працівниками митниці поглиблений огляд авто. Підозри правоохоронців невдовзі підтвердилися – спільною прикордонно-митною групою в самих дошках виявлено майстерно зроблені пропили, у які були вкладені цигарки «Marble» та «Фэст» без акцизних марок.

Наразі тривають заходи з вилучення та підрахунку контрабандних цигарок, про результати буде поінформовано додатково.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси