В аеропорту «Бориспіль» прикордонники не пропуcтили 10 громадян В’єтнаму

НАЗАД
11 лютого 2015 11:42

Сьогодні вночі прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили групу громадян В’єтнаму, що намагалися незаконно потрапити в Україну.&l

Сьогодні вночі прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили групу громадян В’єтнаму, що намагалися незаконно потрапити в Україну.

Увагу прикордонників привернула група пасажирів, що прибула рейсом із Москви. 7 чоловіків та 3 жінки, не дивлячись на мороз, були одягнені у легкому одязі та взутті. Під час проведення бесіди з подорожуючими стало відомо, що вони прибули в Україну з туристичною метою. Однак ні міста, до якого вони прямують, ні назви готелю, в якому планували зупинитись, вони назвати не змогли. Мандрівники повідомили, що їх нібито вже очікують в Україні, однак, хто саме, вони теж не змогли відповісти.   

У зв’язку з не підтвердженням мети запланованого перебування в Україні та відсутністю зворотніх квитків, громадянам В’єтнаму було відмовлено у перетинанні державного кордону України. Наразі їх відправлено зворотнім рейсом.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси