Троє громадян України везли майже 4 кілограми виробів зі срібла, монети та ікони

НАЗАД
09 вересня 2015 10:15

Учора вночі в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час прикордонно-митного контролю поїзда «Москва-Одеса» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками

Учора вночі в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час прикордонно-митного контролю поїзда «Москва-Одеса» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили церковні вироби.

Їх працівники пункту пропуску знайшли в міжстельовому просторі купе провідника одного з вагонів поїзда. У двох великих пакунках знаходились  невеличкі пакуночки з виробами зі срібла та зі срібла з позолотою загальною вагою 3 кілограми 900 грамів. Власником товару виявився 27-річний провідник вагону цього поїзда, громадянин України.

Прикордонники Бердянського загону та працівники митниці у пункті пропуску «Запоріжжя - аеропорт» виявили учора 6 російських монет XVII століття. Відлетіти до Москви, приховавши монети в особистих речах, намагався наш співвітчизник. 

А в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харівського загону спільно з працівниками  митниці виявили 2 ікони. Наша співвітчизниця, мешканка Донеччини, запевняла, що ікони їй дісталися у спадок. Жінка їхала рейсовим автобусом «Харків-Бєлгород».

Для встановлення культурної та історичної цінності усі виявлені предмети - церковні вироби, монети та ікони -  передали на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси