Співробітники Держприкордонслужби та ДФСУ виявили канал, яким незаконно переміщували товари на 3 мільйони гривень

НАЗАД
13 листопада 2015 11:29

Держприкордонслужба у тісній взаємодії з іншими відомствами продовжують здійснювати комплекс заходівз протидії протиправній діяльності на державному кордо

Держприкордонслужба у тісній взаємодії з іншими відомствами продовжують здійснювати комплекс заходівз протидії протиправній діяльності на державному кордоні України.

Так, один з каналів незаконного переміщення товарів викрили оперативні співробітники 10-го мобільного прикордонного загону спільно з представниками фіскальної служби. Напередодні прикордонники отримали інформацію про можливе переміщення через держрубіж товарів з порушенням законодавства та з послідуючим недоврахуванням в бюджет держави коштів у великих розмірах.

З метою недопущення протиправної діяльності прикордонники мобільного загону та працівники ДФСУ протягом останнього місяця в зоні діяльності Київської міської митниці провели контрольні заходи по фіксації порушень. Було встановлено, що документи на вантажі, які переміщувались через кордон на адресу одного з товариств з обмеженою відповідальністю, містять неправдиві дані стосовно кількості, ваги та вартості товару.

Попередня сума оцінки виявленого та вилученого товару склала близько 3 мільйонів гривень. В Україну, зокрема, намагались незаконно завезти пружини, елементи до інструментів, механічні стартери, різноманітні набори, в тому числі канцелярські.

Наразі тривають подальші заходи по документуванню протиправної діяльності. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси