Щодо обстановки на українсько-російському державному кордоні

НАЗАД
14 жовтня 2014 10:23

Минулої доби зберігалася тенденція до активізації незаконними збройними формуваннями повітряної розвідки позицій прикордонників та сил АТО. Загалом прикордонники зафіксували роботу БПЛА на Маріупольському

Обстановка на українсько-російському кордоні та на лінії розмежування між силами АТО і незаконними озброєними формуваннями суттєвих змін не зазнала та залишається напруженою. Бойових зіткнень з підрозділами Держприкордонслужби не було.

Минулої доби зберігалася тенденція до активізації незаконними збройними формуваннями повітряної розвідки позицій прикордонників та сил АТО. Загалом прикордонники зафіксували роботу БПЛА на Маріупольському напрямку у 6 випадках.

Також продовжується нарощування живої сили та техніки незаконних збройних формувань на Маріупольському напрямку. Зокрема, вчора в район Новоазовська прибув чисельний спецпідрозділ військової розвідки РФ під прапором чорного кольору з блакитним колом та кажаном всередині. Військовослужбовці зазначеного підрозділу своєї приналежності до ЗС РФ не приховують.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси