Російська сторона продовжує ускладнювати рух до АР Крим

НАЗАД
29 липня 2014 16:41

Через прискіпливі дії  російських прикордонників до громадян, які прямують в АР Крим з материкової частини України, та внаслідок непродуманих рішень нової влади Криму утворились кілометрові черги.

Через прискіпливі дії  російських прикордонників до громадян, які прямують в АР Крим з материкової частини України, та внаслідок непродуманих рішень нової влади Криму утворились кілометрові черги. Наразі найбільші ускладнення спостерігаються у пункті контролю «Чонгар». Тут черги на виїзд з материкової України розтягнулися на 1,5 - 2 кілометри. Враховуюче те, що в середньому оформлення однієї вантажівки у російських прикордонників триває понад  30 хвилин, а легкових автомобілів не менше 20 хвилин,  а для оформлення  в російський  пункт пропуску запускається лише по одному транспортному засобу, водії вимушені очікувати в черзі годинами.

У цей же час на в’їзд до материкової України жодних ускладнень не спостерігається. Українські прикордонники вживають усіх заходів, щоб полегшити учасникам руху пересування в обидва напрямки.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси