Прикордонників із зони АТО співвітчизники зустрічали у Чопі та Ізмаїлі

НАЗАД
14 лютого 2015 12:41

Учора прикордонників, які повернулися після виконання завдань на сході країни, зустріли в місті Ізмаїл. Родичі, знайомі  та друзі зустрічали військових ще на під’їзді до міста. 

Нещодавно прикордонників, які повернулися з зони проведення АТО, зустрічало місто Чоп. Зустріч відбулась на пероні залізничного вокзалу. Під мелодію державного гімну України прикордонники Чопського загону прибули додому, де їх з нетерпінням зустрічали родичі, друзі, колеги та жителі міста. Загалом додому  повернулись понад сотня військовослужбовців. Після наданого їм відпочинку, військовослужбовці знову будуть виконувати свої службові обов’язки.

Крім того учора прикордонників, які повернулися після виконання завдань на сході країни, зустріли в місті Ізмаїл. Родичі, знайомі  та друзі зустрічали військових ще на під’їзді до міста. Проїхавши центральними вулицями Ізмаїла, прикордонники попрямували до прикордонного загону, де на них очікувала урочиста зустріч. 

Керівництво загону, родичі та друзі, колеги та волонтери зустріли своїх героїв з нагородами, квітами і вітаннями, усмішками і сльозами та неабиякими словами вдячності. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси