Прикордонники затримали волинянина, який планував переправити сигарети спінінгом

НАЗАД
18 вересня 2015 14:12

Учора на ділянці відділу «Рівне» прикордонниками Луцького загону було затримано незвичайного «рибака».  За допомогою рибальського приладдя він планував не р

Учора на ділянці відділу «Рівне» прикордонниками Луцького загону було затримано незвичайного «рибака».  За допомогою рибальського приладдя він планував не рибалити, а незаконно перемістити сигарети через річку Західний Буг.

Спочатку, перевіряючи ділянку кордону, прикордонний наряд виявив сліди подолання контрольно-слідової смуги, які хтось намагався приховати. В подальшому, за 200 метрів від державного кордону, прикордонники наздогнали порушника, який з трьома рюкзаками та спінінгом прямував до річки.

Затриманий виявився 33-річним місцевим жителем с. Рівне Любомльського району.  З собою чоловік ніс 760 пачок сигарет «Фест» та паралоновий каремат, за допомогою якого, як з’ясувалося, прикривав сліди на контрольно-слідовій смузі.

Документи по притягненню до відповідальності за порушення законодавства з прикордонних питань направлені в районний суд, який і визначить міру покарання громадянину України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси