Прикордонники виявили у горах, поїздах та автомобілях підготовлені до переміщення партії сигарет

НАЗАД
19 травня 2016 12:41

У рамках протидії переміщенню через кордон тютюнових  виробів минулої доби прикордонники затримали кілька партій контрабандного курива.

У рамках протидії переміщенню через кордон тютюнових  виробів минулої доби прикордонники затримали кілька партій контрабандного курива.

Так, в Сторожинецькому районі Чернівецької області під час патрулювання прилеглої до кордону з Румунією території  прикордонники  виявили 10 ящиків сигарет «Ашіма». Наразі сигарети доставлено у відділ прикордонної служби «Красноїльськ», тривають пошуки ймовірних власників покинутого товару.

 Прикордонники Львівського загону у залізничному пункті пропуску «Володимир-Волинський» також виявили партію  контрафактних сигарет. Їх було заховано в вагонах двох потягів, які перевозили з України залізну руду.  Загалом із руди прикордонники дістали 1000 пачок сигарет «STRONG». Товар передано працівникам фіскальної служби.

В іншому пункті пропуску на кордоні з Польщею, – в «Шегинях»- прикордонники Мостиського загону разом з працівниками митниці виявили понад 1110 пачок сигарет. Куриво майстерно було приховане між задніми пасажирськими сидіннями та багажником автомобіля. У  водія, 41-річного громадянина Румунії, разом з сигаретами на 23 тисячі гривень вилучили і автомобіль «Шкода» 2003 року випуску.

А в пунктах пропуску для автомобільного та залізничного сполучення «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці сигарети виявляли двічі. Громадянка України приховала 212 пачок під сидінням автомобіля «Форд». Крім того у потязі   «Київ - Варшава» виявлено 450 пачки сигарет, які приховав один із пасажирів. Сума оцінки вилучених сигарет склала понад 8 тисяч гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси