Прикордонники Ізмаїльського загону відкрили свої двері для учнів-випускників шкіл

НАЗАД
23 квiтня 2016 07:57

В рамках патріотичного виховання молоді протягом минулого тижня Ізмаїльським прикордонним загоном та Ізмаїльським навчально-тренувальним загоном морської

В рамках патріотичного виховання молоді протягом минулого тижня Ізмаїльським прикордонним загоном та Ізмаїльським навчально-тренувальним загоном морської охорони проводились екскурсії та показові заняття з випускниками шкіл міста Ізмаїл.

На запрошення прикордонників відгукнулись випускники семи шкіл міста, які мали можливість відвідати як «сухопутних», так і «морських» прикордонників.

«Зелені кашкети» провели екскурсію на базі спецпідрозділу - мобільної прикордонної застави «Ізмаїл», де продемонстрували майбутнім захисникам Батьківщини озброєння, спецзасоби та техніку. Моряки-прикордонники показали навчально-матеріальну базу -  клас основ судноводіння, організації служби та забезпечення безпеки мореплавання, клас артилерійського та протичовневого озброєння кораблів і катерів морської охорони та інші  навчальні класи.

Крім того з великою цікавістю школярі ознайомилися з тренажером по боротьбі за живучість надводного корабля (судна), електронною бібліотекою та побували у лабораторії двигунів внутрішнього згоряння, такелажній майстерні.

Під час відвідування прикордонників учні були у захваті від побаченого, деякі з них висловлювали бажання пов’язати свою долю з кордоном. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси