Прикордонники вилучили монети, набої та старовинну ікону, які незаконно намагалися вивезти до Росії

НАЗАД
20 серпня 2015 16:37

Сьогодні в ході спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області та співробітниками ДФС України затримали жителя Луганщини, який на

Сьогодні в ході спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області та співробітниками ДФС України затримали жителя Луганщини, який намагався перемістити через державний кордон старовинну ікону, набої та монети.   

До пункту пропуску «Гоптівка» в напрямку Росії прибув мікроавтобус «Мерседес», яким керував житель міста Стаханов Луганської області. Під час проходження прикордонного контролю водій помітно нервував, тому прикордонниками було прийнято рішення на проведення спільної з митниками та співробітниками СБУ поглибленої перевірки вищезазначеного транспортного засобу.

На початку огляду мікроавтобуса на багажне відділення авто спрацював службовий собака, натренований на пошук зброї. В подальшому правоохоронці виявили  в багажнику машини приховані в особистих речах водія 12 мисливських набоїв. Також під час перевірки було виявлено старовинну ікону та 37 монет, виготовлених зі срібла з золотим напиленням.

За словами затриманого, ці речі його нібито за винагороду попросив перевезти з Києва до Москва невідомий громадяни.

Зараз транспортний засіб, виявлені набої та цінності вилучені.  Стосовно громадянина України триває перевірка.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси