Представниця спілки матерів військовослужбовців завітала до прикордонників та ознайомилась з їх умовами проходження служби

НАЗАД
28 жовтня 2014 15:39

Державна прикордонна служба України активно співпрацює не лише з волонтерами, які надають посильну допомогу відомству, але й з громадськими організаціями.  

Державна прикордонна служба України активно співпрацює не лише з волонтерами, які надають посильну допомогу відомству, але й з громадськими організаціями. Нещодавно до підрозділів Луганського прикордонного загону завітала представниця спілки матерів військовослужбовців, які проходять службу в зоні проведення АТО та призвані з міста Харків. Варто зазначити, що жінка є матір’ю одного з військовослужбовців та хотіла особисто ознайомитись з умовами проходження служби прикордонників у новостворених підрозділах.               

Представниця спілки матерів відвідала місцевий пункт пропуску «Герасимівка», де зустрілася із прикордонниками,  та оглянула місця несення служби прикордонного наряду.  Також вона побувала на одному з блокпостів відділу прикордонної служби «Станично-Луганське», де оглянула облаштовані позиції та бліндажі для розміщення персоналу.  В рамках безпеки прикордонники надали жінці засоби захисту та постійно її супроводжували.

Крім того, гостя завітала до  управління прикордонного підрозділу та  поцікавилася станом забезпечення прикордонників теплими речами та продуктами харчування. Жінку також пригостили солдатським обідом.

Пані Ірина залишилась задоволена побаченим та зазначила, що після повернення вона повідомить матерів  інших військовослужбовців, що їхні сини забезпечені усім необхідним, а також за допомогою спілки матерів у подальшому  сприятиме у допомозі охоронцям рубежу.                                     

 «Мені, як матері, чий син служить тут серед прикордонників в зоні проведення АТО,  вкрай важливо знати, чи з ним все гаразд. Побачивши рівень забезпечення та умови проходження служби, я можу з впевненістю сказати, що я не хвилююсь і знаю, що про нього дбають. Вірю і знаю що наші сини зможуть надійно захистити нас у цей тяжкий час», – додала вона.

Наприкінці зустрічі представниця спілки матерів подякувала  керівництву прикордонного загону за можливість побачитись з сином та проведену роботу по забезпеченню прикордонників  усім необхідним для служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси