Оперативно-бойові підрозділи Житомирського загону пройшли бойове злагодження

НАЗАД
12 лютого 2015 15:00

З метою підготовки персоналу оперативно-бойових підрозділів до виконання бойових завдань на сході нашої країни у Житомирському прикордонному загоні Північного регіонального управління Держприкордонслужби У

З метою підготовки персоналу оперативно-бойових підрозділів до виконання бойових завдань на сході нашої країни у Житомирському прикордонному загоні Північного регіонального управління Держприкордонслужби України активно проводяться заходи зі злагодження бойових дій у польових умовах.

На базі стрільбища неподалік місця дислокації з військовослужбовцями цього  підрозділу проведено учбові стрільби з усіх видів стрілецької та групової зброї – з крупнокаліберних кулеметів, протитанкових ручних та автоматичних гранатометів.

Крім цього з залученням фахівців планово проведені заняття з особистої безпеки та застосування сили, по інженерному облаштуванню блокпостів, опорних пунктів. Також фахівці оперативно-бойових підрозділів Житомирського загону вузьких спеціальностей - сапери, снайпери, оператори протитанкових керованих ракетних комплексів  «Фагот», водії бронетехніки пройшли курси навчання в центрах підготовки Збройних сил України та навчальних центрах Держприкордонслужби України.

Керівництвом загону після перевірки злагодженості оперативно-бойового підрозділу відмічено готовність підрозділів  до виконання поставлених завдань.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси