Офіцер запасу Прикордонних військ запропонував для охорони держрубежу свій власний гелікоптер

НАЗАД
20 березня 2014 16:37

Українські прикордонники в Криму та й на усіх ділянках кордону, не зважаючи на шалений моральний та фізичний тиск, погрози та шантаж, всіма засобами продовжують утримувати систему управління кордоном та за

Українські прикордонники в Криму та й на усіх ділянках кордону, не зважаючи на шалений моральний та фізичний тиск, погрози та шантаж, всіма засобами продовжують утримувати систему управління кордоном та залишаються вірними Присязі на вірність Українському народові.

Щодня на адресу захисників державних рубежів України від небайдужих громадян та ветеранів-прикордонників надходять слова підтримки та подяки.

Також все більше людей намагаються надати як фінансову, так і іншу допомогу.  Так, наприклад, сьогодні до Державної прикордонної служби звернувся громадянин України, який проходив службу у Прикордонних військах  пілотом у авіаційному полку у 90-х роках. Чоловік запропонував допомогу не лише як льотчик-професіонал, але й використовувати в охороні кордону його власний, офіційно зареєстрований, гелікоптер і витрати по його обслуговуванню.

Державна прикордонна служба пишається такими патріотами та дякує усім, кому небайдужа доля нашої Батьківщини!

 

Довідково:

Рахунок для перерахування коштів для підтримки прикордонників, які служать у Криму:

отримувач: Адміністрація Державної прикордонної служби України; р/рахунок:  31258302118593; код ЄДРПОУ:  00034039; банк: Головне управління Державної казначейської служби України у м. Києві; код банку (МФО):  820019).

 З питань технічної та речової допомоги громадяни можуть звертатися за телефоном: (044) 239-84-66.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси