На Житомирщині, Сумщині та Одещині у поїздах та приватному помешканні виявили марихуану

НАЗАД
10 вересня 2015 15:23

Наркотичну речовину виявили прикордонники Житомирського загону спільно з працівниками митниці  у пункті пропуску «Виступовичі». Під час перевірки транзитного поїзда, який пряму

Наркотичну речовину виявили прикордонники Житомирського загону спільно з працівниками митниці  у пункті пропуску «Виступовичі».

Під час перевірки транзитного поїзда, який прямував із Кишинева до Санкт-Петербурга, прикордонники залучили до перевірки службового собаку. В ході огляду, чотирилапий помічник «показав» своєю поведінкою на можливу наявність наркотичних речовин у нашого співвітчизника. Як показала перевірка, яку провела спільна прикордонно-митна оглядова група, у кишенях українця та сумці в його особистих речах він приховав пакуночки, можливо, з марихуаною загальною вагою 15,5 грамів. Матеріали по акту передано співробітникам МВС.

Сьогодні вранці в пункті пропуску «Зернове» речовину рослинного походження прикордонникам Сумського загону також допоміг знайти службовий собака. Невідомий  приховав у поїзді «Миколаїв-Москва» Крім того в ході реалізації оперативної інформації прикордонниками спільно зі співробітниками МВС в одному з приватних помешкань населеного пункту Великокомарівського району Одещини також було виявлено наркотичну речовину. У громадянина України спільна група, у складі прикордонників Котовського загону та співробітників МВС, вилучила у місцевого жителя 30 грамів речовини, попередньо, марихуани.

По даному випадку складені процесуальні документи, речовину вилучено.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси