На Сумщині внутрішньою безпекою відомства затримано прикордонника, який вимагав 500 доларів США за перевезення товарів

НАЗАД
05 лютого 2016 16:21

Державна прикордонна служба України безповоротно стала на шлях реформування, в тому числі щодо боротьби з корупцією. В цьому напрямку активно працюють під

Державна прикордонна служба України безповоротно стала на шлях реформування, в тому числі щодо боротьби з корупцією. В цьому напрямку активно працюють підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства у взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Так, сьогодні офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно з співробітниками СБУ, прокуратури та управління захисту економіки Національної поліції України у Сумській області затримали прикордонника відділу «Шалигіне» Сумського загону за отримання неправомірної вигоди. Кошти він вимагав за сприяння у безперешкодному пересуванні в межах контрольованого прикордонного району транспортних засобів з товарами. Під час затримання у підозрюваного було виявлено 500 доларів США та 200 гривень.

За даним фактом призначено службове розслідування, на час проведення якого військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків.

Тривають слідчі дії.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси