На Одещині за порушення правил перебування в Україні виявили 36 іноземців

НАЗАД
10 вересня 2015 10:09

На території промислового ринку «7 кілометр» під час фільтраційних заходів було виявлено 98 іноземців, 36 з яких порушили правила перебування на території України

Учора в рамках проведення спеціальних операцій «Мігрант-2015» та «Кордон-2015» на території промислового ринку «7 кілометр» під час фільтраційних заходів було виявлено 98 іноземців, 36 з яких порушили правила перебування на території України.

Операцію по виявленню порушників серед іноземних громадян було проведено оперативними підрозділами Південного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками Державної міграційної служби, МВС та СБУ.

В ході спільних заходів правоохоронці під час перевірки виявили вихідців з Африки з підробленими документами, а також декількох громадян КНР, яких раніше за рішенням суду було позбавлено громадянства України. Стосовно порушників складено адміністративні документи. Після притягнення до відповідальності буде прийнято рішення щодо подальшого перебування їх на території України.

Варто зазначити, що прикордонники Одеського прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ та ГУ МВС України в Одеській області в минулому місяці виявили майже 60, а 5 вересня - ще 32 вихідців із В’єтнаму, які у підпільних швейних цехах виготовляли трикотажну продукцію, для подальшої реалізації на промисловому ринку «Авангард» (7 кілометр).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси