На кордоні з РФ прикордонники виявили приховані в очереті пакунки з парфумами та автозапчастинами

НАЗАД
26 лютого 2016 10:19

Учора на ділянці відповідальності відділу «Веселе» Харківського загону прикордонники запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон партії парфумів та запчастин до авто

Учора на ділянці відповідальності відділу «Веселе» Харківського загону прикордонники запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон партії парфумів та запчастин до автомобілів.

Отримавши попередню інформацію про можливе незаконне переміщення через державний кордон товарів народного споживання, прикордонники відразу висунулись до можливого місця порушення кордону. Як результат, на напрямку Нескучне (Україна) – Середа (РФ), прикордонники знайшли  14 пакунків з товарами, які були приховані в очереті та підготовлені невідомими особами для переміщення до РФ. В ході огляду пакунків правоохоронці виявили в них понад 2,5 тисячі флаконів парфум відомого бренду та запчастини до авто в асортименті.

Виявлені товари на суму 260 тисяч гривень передано представнику Державної фіскальної служби. Пошукові заходи щодо виявлення осіб, причетних до протиправної діяльності, тривають. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси