На кордонах з ЄС затримали три автомобілі німецького та американського виробництва

НАЗАД
24 лютого 2015 16:00

Три спроби незаконного ввезення до України автомобілів були припинені на кордонах України з країнами ЄС.У пункті пропуску «Тиса» у охоронців кордону викликав підозру мікроавтобус &l

Три спроби незаконного ввезення до України автомобілів були припинені на кордонах України з країнами ЄС.

У пункті пропуску «Тиса» у охоронців кордону викликав підозру мікроавтобус «Мерседес» з причепом під керуванням нашого співвітчизника, який їхав з Угорщини. У ході проведення спільного з митниками поглибленого огляду автомобіля було виявлено підроблення заводського ідентифікаційного номера кузова автомобіля. Мікроавтобус вилучено та оцінено у 126,5 тисяч гривень.

Ще дві незаконних автооборудки виявили охоронці кордону в пункті пропуску «Ужгород», що на кордоні зі Словаччиною. Автомобіль  «Крайслер» (1997 р.в.) словацької реєстрації та «БМВ» (1998 р.в.) литовської реєстрації були вилучені у наших співвітчизників, які намагались перетнути кордон з підробленими дорученнями на право керування автівками. Представника американського автопрому оцінено у 61 тисячу гривень, вартість іншої іномарки наразі встановлюється.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси