На Харківщини прикордонники взяли участь у комплексних тренуваннях з ДСНС України

НАЗАД
26 травня 2016 08:47

На полігоні навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України в Харківській області пройшли комплексні тренування по навчанню ліквідації надзвичайних ситуацій, пов’

На полігоні навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України в Харківській області пройшли комплексні тренування по навчанню ліквідації надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежами в природних екосистемах, в яких активну участь взяли співробітники Держприкордонслужби.

За легендою навчань, зловмисники у прикордонній смузі здійснюють диверсію шляхом підпалу сухої трави у лісі. Першими пожежу помічає екіпаж літака ДПСУ під час моніторингу державного кордону та передає інформацію наземному підрозділу прикордонної служби. На місце підпалу оперативно прибуває група реагування одного з відділів Східного регіонального управління ДПСУ та за допомогою службової собаки виходять на слід та затримують порушників на гарячому.

Згодом один за одним розпочали відпрацьовувати свої дії усі інші учасники навчань: ДСНС України, працівники лісового та мисливського господарства, кінологи,співробітники Національної поліції, Національної гвардії, медики та комунальні служби. Всього до навчань було залучено більше 100 осіб та понад 20 одиниць різноманітної техніки.

Після завершення керівник навчань - заступник губернатора Харківської області В’ячеслав Аббакумов дав високу оцінку діям усіх служб, і особливо відмітив злагоджені дії прикордонників. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси