На Донеччині прикордонники відвідали дітей-сиріт

НАЗАД
24 лютого 2015 16:44

Сьогодні прикордонники окремого відділу „Краматорськ” відвідали сиротинець, в якому нині проживають діти з кількох районів Донбасу. Малеча не з чуток знає, що таке війна.  <

Сьогодні прикордонники окремого відділу „Краматорськ” відвідали сиротинець, в якому нині проживають діти з кількох районів Донбасу. Малеча не з чуток знає, що таке війна. Частину дітей привезли сюди після обстрілу Краматорська, частину після обстрілу Маріуполя, частину перемістили з районів, які нині контролюють російсько-терористичні сили.

Прикордонники привезли малюкам солодощі, придбані власним коштом, а також іграшки, дитячий одяг, книжечки, які передали волонтери – освітяни та школярі Києва. Можна сміливо сказати, що гості подарували діточкам трохи щастя. Малеча вмить розібрала дарунки, та це було для них не основним. Діти, які обділені батьківським теплом, користувалися можливістю і бігли до чоловіків у одностроях, щоб розповісти, як їх звати та звідки вони, а також приміряти прикордонний однострій. Особливо популярними для дітей були берети прикордонників, які вдягали на себе більшість з восьми десятків дітлахів. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси