На адмінмежі з АР Крим прикордонники виявили приховані цигарки та наркотики

НАЗАД
14 березня 2016 13:34

Під час здійснення перевірочних заходів у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чонгар» прикордонники Бердянського загону спіль

Під час здійснення перевірочних заходів у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чонгар» прикордонники Бердянського загону спільно з представниками фіскальної служби учора виявили наркотичні засоби та тютюнові вироби. Знахідку намагалися приховано перемістити до тимчасово окупованого АР Крим мешканці Херсонщини.

В контрольний пункт для оформлення прибув транспортний засіб «HONDA». Під час перевірки прикордонники помітили, що водій транспортного засобу та пасажири ведуть себе знервованою. Тому було прийнято рішення провести поглиблений огляд автомобіля. У результаті спільна прикордонно-митна оглядова група виявила за заднім сидінням, а також в усіх чотирьох дверцятах та багажному відділенні під обшивкою майже 1 тисячу пачок цигарок різних марок.

Одразу після того, як прикордонники та митники виявили приховані цигарки, дві пасажирки терміново попросились до вбиральні. Прямуючи до неї, жінки намагались потай викинути в бік огорожі контрольного пункту невеликі пакунки. Даний факт прикордонники одразу помітили та викликали оперативно-слідчу групу Національної поліції. Останні встановили, що у пакунках знаходиться 470 грамів речовини, яка має ознаки схожості на амфетамін. Крім того, після подальшого огляду транспортного засобу прикордонники з представниками митниці та поліції в салоні знайшли три ампули наркотичної речовини «Налбуфін», а в пачці з серветками та автомобільному підпалювачі три поліетиленові пакетики з білою речовиною. Загалом в них знаходилося 6 грамів також, ймовірно, амфетаміну.

Особи та транспортний засіб передані представникам Генічеського відділу Національної поліції для проведення подальших слідчих дій. В свою чергу прикордонниками підготовлено та направлено повідомлення про факт виявлення кримінального правопорушення для внесення інформації до ЄРДР.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси