На адмінмежі прикордонники виявили сувенірну форму часів 1941-45 років та замки до дверей

НАЗАД
05 лютого 2016 15:37

Протягом доби прикордонники Херсонського та Бердянського загонів під час здійснення перевірочних заходів у контрольних пунктах в’їзду/виїзду  «Чаплинка» та «

Протягом доби прикордонники Херсонського та Бердянського загонів під час здійснення перевірочних заходів у контрольних пунктах в’їзду/виїзду  «Чаплинка» та «Чонгар», що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територію АР Крим, двічі запобігли незаконному переміщенню товарів.

Так, учора в контрольному пункті «Чаплинка» прикордонники Херсонського загону спільно з працівниками митниці під час перевірки транспортного засобу «ВАЗ», що прямував з окупованої території, виявили в багажному відділені сувенірну форму часів 1941-45 років, а саме пальто, головні убори, військове взуття, камуфльований костюм та інші товари. Громадяни пояснили, що вони входять до «Клубу колекціонерів Криму» та мали намір потрапити до Херсона з метою відправки виявлених речей поштою до різних громадян.

Виявлені товари встановленим порядком передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Крім того,  через контрольний пункт «Чонгар»  громадянин України, використовуючи конструктивні особливості транспортного засобу «MITSUBISHI», намагався перевезти на окуповану територію 16 комплектів дверних замків.

Спільною оглядовою групою прикордонної та фіскальної служб товар виявлений та встановленим порядком вилучений. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси