Курсанти Навчального центру Держприкордонслужби склали Військову присягу

НАЗАД
01 лютого 2015 11:59

Учора  у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбулась урочиста церемонія  складання Військової  присяги на вірність народу України. 74 курсанти, з яких 31 ж

Учора  у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбулась урочиста церемонія  складання Військової  присяги на вірність народу України. 74 курсанти, з яких 31 жінка промовили слова присяги та зобов’язались захищати рідну країну.  

Урочистості розпочалися з внесення Бойового Прапора та ікони Преподобного Іллі Муромця Святого (покровителя прикордонних військ). Із напутніми словами до молодого поповнення звернулись начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба, представники обласної та міської влади, ветерани-прикордонники та батьки.

«Склавши Військову присягу на вірність Вітчизні, Ви сьогодні стали невід'ємною частиною нашої великої прикордонної родини. У стінах Навчального центру створені всі необхідні умови для навчання і набуття належного рівня професійної майстерності в охороні державних рубежів»,  - наголосив начальник Навчального центру полковник Коцеруба.

Також до новобранців зі словом Божим звернувся протоієрей Євгеній. Він зазначив, що Військова присяга покладає на них всю повноту відповідальності за виконання військового обов’язку.

«Мій вибір професії є свідомим, адже я розумію, що часи не найлегші. Взірцем для мене є мій батько-прикордонник. Він завжди підтримує мене в усіх починанням. І я вирішила продовжити традицію своєї родини», - ділиться новобранка Світлана Тимощук,

На завершення церемонії курсанти під звуки оркестру впевнено карбували крок перед батьками, рідними та гостями.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси