Головні прикордонні уповноважені України та Угорщини домовились про запровадження спільного патрулювання

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:16

Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин зустрівся з заступником начальника поліції Угорщини, начальником правоохоронного Директорату Жолтом Халмоші.

Сьогодні у місті Будапешт Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин зустрівся з заступником начальника поліції Угорщини, начальником правоохоронного Директорату Жолтом Халмоші. Під час зустрічі Головні прикордонні уповноважені України та Угорщини обговорили питання співпраці та координації спільних зусиль із забезпечення безпеки українсько-угорського державного кордону у 2013-2014 роках. Також в інтересах обміну досвідом було досягнуто домовленостей про запровадження спільного патрулювання представниками Державної прикордонної служби України та Поліції Угорщини на спільному кордоні.

Крім того, у ході обговорення керівники прикордонних відомств  приділили увагу питанням удосконалення співробітництва з питань пропуску осіб і транспортних засобів через державний кордон, взаємного обміну інформацією та практики спільної оцінки загроз на українсько-угорському кордоні, розвитку співробітництва оперативно-розшукових підрозділів, реалізації завдань відповідно до Угоди про реадмісію осіб, а також запровадженню мовного стажування для курсантів та викладачів відомчих навчальних закладів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси