Голова Держприкордонслужби відвідав прикордонників, які отримали поранення під час обстрілу катера в Азовському морі

НАЗАД
03 вересня 2014 15:13

Сьогодні Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин в Одесі відвідав поранених прикордонників, які були на катері під час обстрілу в Азовському морі. Наразі вони перебувають у клінічному го

Сьогодні Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин в Одесі відвідав поранених прикордонників, які були на катері під час обстрілу в Азовському морі. Наразі вони перебувають у клінічному госпіталі прикордонного відомства.

Під час візиту Микола Литвин поцікавився станом здоров’я моряків, перебігом лікування та подякував їм за мужність в охороні державного кордону України.

Крім того, очільник прикордонного відомства напередодні провів нараду по ситуації, пов’язаної з обстрілом морських катерів. Він заслухав керівників морського управління та Маріупольського загону морської охорони і вніс зміни в систему охорони морської ділянки, а також прикриття узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, що прикордонники Маріупольського загону морської охорони отримали  поранення 31 серпня під час несення служби в Азовському морі. Тоді з артилерійських установок було обстріляно катери «Гриф» та «Калкан», які знаходилися за 3 милі від берега в районі населеного пункту Безіменне. У результаті обстрілу катер «Гриф» затонув. Під час операції з порятунку екіпажу було врятовано 8 моряків, з яких 7 отримали поранення та опіки. Ще 2 прикордонників зникли безвісти, їх пошуки продовжуються. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси