Двоє українців намагалися переправити товари до Росії на Харківщині

НАЗАД
16 травня 2015 16:08

Автомобіль «ВАЗ»  з товарами народного споживання зупинив учора прикордонний наряд відділу «Дергачі» Харківського загону біля українсько-російського кордону

Автомобіль «ВАЗ»  з товарами народного споживання зупинив учора прикордонний наряд відділу «Дергачі» Харківського загону біля українсько-російського кордону.

Спочатку прикордонники помітили два автомобілі, що рухалися назустріч  з російського та українського боку до державного кордону.

Група реагування вирушила на затримання правопорушників, однак водій транспортного засобу, побачивши правоохоронців,  здійснив маневр розвороту та почав рухатись  у протилежному напрямку і  не реагував на вимоги прикордонників зупинитись. Проте прикордонний патруль наздогнав і зупинив автомобіль, в якому було 2 громадян України.   В ході огляду автомобіля   на задньому сидінні було виявлено 3 мотокоси, болгарку, інверторний зварювальний апарат та електричний лобзик.  Крім того в багажному відділенні було виявлено електричну газонокосарку та маску з автоматичним світлофільтром.

Громадян запрошено до відділу «Тимофіївка» для подальшого складання матеріалів про адміністративне правопорушення. Попередня сума оцінки вилученого товару та автомобіля склала 60 тисяч гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси