До закарпатських школярів завітали прикордонники, які повернулись із АТО

НАЗАД
12 грудня 2014 12:23

Нещодавно в селі Жорнава, що на Закарпатті, відбулась зустріч місцевих школярів з охоронцями кордону, які повернулись із зони проведення АТО. Прикордонники  майже три місяці охороняли кордон та за

Нещодавно в селі Жорнава, що на Закарпатті, відбулась зустріч місцевих школярів з охоронцями кордону, які повернулись із зони проведення АТО. Прикордонники майже три місяці охороняли кордон та забезпечували правопорядок на Луганщині.

Слід зазначити, що до візиту прикордонників діти готувались протягом двох тижнів. У виконанні школярів для бійців-прикордонників прозвучали пісні та вірші. Також вони продемонстрували відеоряд з кадрами звитяг наших воїнів та малюнки. Зворушливим став реквієм у пам'ять за всіма загиблими під час збройного конфлікту на сході та Героям України з «Небесної сотні».

Прикордонники відділу «Стужиця»,  які завітали на захід до юних патріотів, розповіли юним землякам та продемонстрували світлини того, як їм доводилось охороняти Батьківщину від наступу ворога, у яких важких умовах доводилось нести службу та організовувати побут, про міцну чоловічу дружбу та шалену допомогу волонтерів і всього українського народу.

Хлопці подякували всім за моральну та матеріальну підтримку, яку вони відчували на передовій і за приємну увагу після повернення додому та пообіцяли зробити все від них залежне, аби в Україні запанував мир і добробут.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси