Четверо жителів Чечні двічі намагалися перетнути кордон

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:37

Чотирьох громадян Росії, жителів Чечні, зупинили учора прикордонники Донецького загону. У пункт пропуску «Успенка», на в'їзд в Україну, вони прибули майже опівночі на легковому

Чотирьох громадян Росії, жителів Чечні, зупинили учора прикордонники Донецького загону. У пункт пропуску «Успенка», на в'їзд в Україну, вони прибули майже опівночі на легковому автомобілі «Тойота». Під час перевірки документів жителі міста Грозний вказали, що їдуть до Мелітополя, однак не змогли підтвердити мети своєї поїздки. Як з’ясувалося згодом, майже о 20-й вони вже намагалися перетнути кордон у пункті пропуску «Новоазовськ». Тоді чоловіки повідомили, що прямують до міста Саки, але також не пояснили мети подорожі до України.

У ході проведення співбесіди  громадяни 27, 30, 33 та 38 років не змогли повідомити, чому під час перетинання кордону в пунктах пропуску «Успенка» та «Новоазовськ» вказували різні пункти призначення. Саме тому було прийнято рішення про відмову громадянам Росії у пропуску через державний кордон. Наразі їх повернуто в Росію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси