У зоні проведення АТО прикордонники зупинили 4 транспортні засоби з вантажами на загальну суму близько 100 тисяч гривень

НАЗАД
23 березня 2016 12:18

За добу прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 транспортних засоби з медикаментами, продуктами харчування,  взуттям та сантехнікою. Автівки прямували на неконтрольован

Державна прикордонна служба України з іншими взаємодіючими підрозділами продовжує здійснювати контроль за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів у зоні проведення АТО.

За добу прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 транспортних засоби з медикаментами, продуктами харчування,  взуттям та сантехнікою. Автівки прямували на неконтрольовану територію з вантажами без відповідних документів.

Так, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» під час огляду легкового автомобіля «ЛуАЗ» української реєстрації оглядовою групою було виявлено близько 200 кілограмів м’яса. Згодом прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили ще одного українця, який намагався перемістити 55 пар взуття без відповідних документів на суму 50 тисяч гривень.

Ще дві автівки, які намагались перемістити на неконтрольовану територію медикаменти, шини та комплектуючі до сантехніки зупинили в контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке».

Вилучені вантажі загальною вартістю близько 100 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби та  зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси