Сигарети та вино українці та молдованин намагалися перемістити гужовою підводою та автомобілями

НАЗАД
04 квiтня 2014 13:16

Сьогодні прикордонники Котовського загону спільно з співробітниками податкової міліції затримали 39-річного громадянина України. Чоловік віз на гужовій повозці 10 ящиків тютюнових виробів. Порушника поміти

Сьогодні прикордонники Котовського загону спільно з співробітниками податкової міліції затримали 39-річного громадянина України. Чоловік віз на гужовій повозці 10 ящиків тютюнових виробів. Порушника помітили на ділянці відділу прикордонної служби «Чорна» за допомогою тепловізора за 50 метрів від кордону. 

Затриманого доставили до прикордонного відділу для складання адміністративно-процесуальних документів. Вилучені в українця 5 тисяч пачок сигарет марки «Прима Люкс» молдовського виробництва передали представникам митниці.

А от у  українця, котрий прямував до Польщі автомобілем «Фіат», учора вилучили понад 700 пачок сигарет.  Сховки з товаром, що був під капотом та під пасажирським сидінням авто, виявили прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин». Сума вилучених тютюнових виробів, що приховав житель міста Ковеля, склала майже 9 тисяч гривень.

Ще в одного порушника, який учора прямував через пункт пропуску «Могилів-Подільський-Отач», що на українсько-молдовському кордоні,   вилучили домашнє вино та коньяк.

Громадянин Молдови їхав в Україну автомобілем «Мерседес». У мікроавтобус 37-річний чоловік запакував велику кількість пластикових та скляних пляшок з домашнім вином та коньяком. Загалом працівники пункту пропуск вилучили 150 літрів вина та 20 пляшок коньяку «Квінт». 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси