Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

НАЗАД
01 березня 2015 15:34

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками/

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками та проводять заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Так, учора неподалік н.п. Велика Новосілка (Донецька обл.) прикордонний наряд зупинив  для перевірки   2 вантажні автомобілі «Газель» під керуванням 2-х гр. України. Українці перевозили м’ясну продукцію загальною вагою близько 4 тонн з підробленими документами товаровиробника. Поінформовано співробітників МВС.

 Крім того прикордонний наряд  при в’їзді в н.п. Мар’їнка (Донецька обл.) зупинив 22 вантажних автомобілі з причепами, які намагалися об`їхати контрольнуй пункт, та перевозили  близько 717 тонн насіння соняшника  без відповідних товаросупровідних документів.  Вантажівки затримано, про виявлення ознак правопорушення повідомлено представників Державної фіскальної служби.

Також учора ввечері у контрольному пункті «Лисичанськ»   прикордонний наряд  у рейсовому автобусі «Сєверодонецьк – Гірськ» виявив громадянина України, який по базі МВД числиться як причетний до незаконних збройних формувань. Даного громадянина передано  до Лисичанського МВ ГУМВС в Луганській області.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси