Прикордонники затримали трьох українців, які причетні до незаконних оборудок з наркотиками та крадіжки

НАЗАД
29 грудня 2015 16:07

У залізничному пункті пропуску «Зернове» прикордонники  Сумського загону затримали громадянина України, який з червня цього року був у розшуку. 20-річного українця охоронці кор

У залізничному пункті пропуску «Зернове» прикордонники  Сумського загону затримали громадянина України, який з червня цього року був у розшуку. 20-річного українця охоронці кордону виявили під час проведення прикордонного контролю поїзда «Москва-Миколаїв».

За попередніми даними, чоловік розшукувався за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України( незаконно зберігання з метою збуту наркотичних речовин). 

Після проведення процесуальних дій громадянина передали компетентним органам.

Крім того, у пункті пропуску «Жуляни» в ході здійснення прикордонного контролю на в’їзд в Україну пасажирів рейсу, які прибули із Німеччини, виявлено громадянина України 1985 року народження. Його розшукували правоохоронні органи Житомирської області за вчинення кримінального правопорушення за ч.2 ст. 309 КК України (незаконне придбання наркотичного засобу). На виконання доручення громадянина встановленим порядком затримано та передано ініціатору.

А у пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону затримали громадянина України, якого розшукували за крадіжку у м. Києві.

Затриманого передано співробітникам поліції в  Харківській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси