Приховану валюту виявили за допомогою службового собаки, який зреагував на психотропи

НАЗАД
16 квiтня 2013 09:27

 

Учора у Сумській області в пункт пропуску «Бачівськ» для проходження прикордонно-митного контролю прибув автомобіль «Mercedes-Benz» р

 

Учора у Сумській області в пункт пропуску «Бачівськ» для проходження прикордонно-митного контролю прибув автомобіль «Mercedes-Benz» російської реєстрації.

За кермом автівки знаходився громадянин Росії, з яким як пасажири слідували ще двоє його співвітчизників. Під час проходження усіх необхідних процедур для перетину кордону на іномарку спрацював службовий собака. Тому прикордонники вивели автівку для додаткового огляду. Спільна прикордонно-митна оглядова група в сумці серед інших лікарських засобів виявила 20 пігулок препарату «Реладорм», до складу якого входить психотропна речовина. При подальшому огляді в барсетці працівники пункту пропуску виявили ще й 34,5 тисяч євро та 199 тисяч російських рублів. Росіяни повідомили, що виявлені кошти належать всім їм порівну.

Та як фізична особа має право ввозити та вивозити за межі України готівку в сумі, що не перевищує в еквіваленті 10 тисяч євро, без письмового декларування, громадянам повернуті кошти у розмірі 10 тисяч євро кожному.  А решту – 4,5 тисяч євро та 199 тисяч рублів, а також пігулки вилучили та передали  працівникам митниці.  На правопорушників складені відповідні процесуальні документи.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси