На озері Донузлав та Панському затримали браконьєрів

НАЗАД
19 квiтня 2013 11:06

 

З настанням весни  та початком нересту риби прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління все частіше затримують порушників, які виходять у море поза пунктами базування та ведуть незаконний

 

З настанням весни  та початком нересту риби прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління все частіше затримують порушників, які виходять у море поза пунктами базування та ведуть незаконний рибний промисел. У минулі вихідні та напередодні співробітники Сімферопольського загону затримали чергових таких правопорушників.

Так, прикордонний наряд відділу «Євпаторія» неподалік озера Донузлав затримав автомобіль під керуванням місцевого жителя села Воробйове. У ході огляду в автівці виявили свіжовиловлені 10,5 тисяч штук креветок, 250 штук бичка, 1000 штук чорноморської атерини, а також заборонені знаряддя лову. Документів на морепродукти чоловік не мав, а збиток державі від незаконного вилову морепродуктів склав майже 24 тисячі гривень.

Крім того, правоохоронці відділу «Чорноморське» цього ж загону затримали правопорушника, який браконьєрив на озері Панське. Чоловіка спіймали на гарячому, бо він саме прийшов піднімати виставлені знаряддя лову. На місце були викликані співробітники МВС та рибоохорони. Загалом з «Ятерів» витягли 19 тисяч штук креветок, 2267 штук бичка, 1420 штук атерини. Збитки нанесені державі сягнули майже 105 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси