Буковинці та діти з Сумщини направили допомогу прикордонникам

НАЗАД
24 листопада 2014 15:29

Нещодавно до Чернівецького прикордонного загону прийшло чимало молоді, волонтерів та просто небайдужих буковинців, аби разом із вантажівкою, яку відправляли на схід, передати частинку свого тепла бійцям АТ

Нещодавно до Чернівецького прикордонного загону прийшло чимало молоді, волонтерів та просто небайдужих буковинців, аби разом із вантажівкою, яку відправляли на схід, передати частинку свого тепла бійцям АТО.

Волонтери і громада краю зібрали теплі речі, 1,5 тонни фруктів, маскувальні сітки, які виплітали містяни в позаробочий час, а також костюми для виконання спеціальних завдань, виготовлені руками студентів. Окрім цього, на замовлення військовослужбовців буде доправлено 30 кубів лісу, частина з якого становлять пиломатеріали. Також для обігріву бійцям передадуть близько 15 «буржуйок» ручної роботи.

Крім того, нещодавно на Сумщині в навчально-виховному комплексі «Зірочка» відбувся благодійний ярмарок. Діти шкільного та дошкільного віку продавали різноманітні поробки та домашню випічку, яку приготовили власними руками, та намалювали малюнки. Зібрані кошти та малюнки діти передали персоналу відділу прикордонної служби «Юнаківка».

За словами правоохоронців, гуманітарна допомога надійде на покращення матеріально-технічного оснащення охорони кордону, а малюнки дітей прикрасять місця несення служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси