Біля кордону з Росією затримали автозапчастини та товари військового призначення

НАЗАД
04 вересня 2015 10:56

Нещодавно в ході проведення заходів по протидії контрабандній діяльності спільною групою у складі прикордонників Харківського загону та співробітників УСБУ в Харківській області виявлено незаконне переміще

Нещодавно в ході проведення заходів по протидії контрабандній діяльності спільною групою у складі прикордонників Харківського загону та співробітників УСБУ в Харківській області виявлено незаконне переміщення товарів через кордон.

Автомобіль «УАЗ»  української реєстрації з вантажем автозапчастин та газового обладнання високого тиску затримали на відстані 35 метрів від лінії кордону між українським н. п. Стрілече та російським Журавлівка. Порушників затримали на гарячому - під час перевантаження товарів з РФ в Україну. Водій автомобіля «УАЗ» намагався втекти, однак не впорався з керуванням та перекинувся.

Також неподалік правоохоронці затримали автомобіль «Опель» з засобами для подолання рову та ящики з автопластеліном виробництва РФ. Під час огляду місцевості на місці затримання виявлено металевий місток, встановлений через рів на лінії кордону та викладені на контрольно- слідовій смузі дерев’яні трапи для зручного переміщення через кордон.

В подальшому, під час проведення пошукових заходів в с. Стрілече, поблизу однієї з приватних будівель, виявили автомобіль "Форд". В ньому знаходились товари військового призначення, а саме - мікросхеми, які застосовуються у ракетно-космічній галузі, і є товарами, що підлягають обов'язковому державному експортному контролю.

Затримані автомобілі та вантаж передано співробітникам УСБУ в Харківській області. На даний час тривають слідчі дії.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси