Ансамбль Державної прикордонної служби України з концертною програмою виступив на Одещині

НАЗАД
07 липня 2015 15:26

Нещодавно в Одеській області в рамках туру Ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України відбулися концерти для прикордонників Ізмаїльського загону та жителів міст Болград, Рені&

Нещодавно в Одеській області в рамках туру Ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України відбулися концерти для прикордонників Ізмаїльського загону та жителів міст Болград, Рені  та   Ізмаїл.  

На площах і в концертних залах збиралися прикордонники та члени їхніх сімей, керівництво, жителі та гості міст.  Програма була розрахована як для молоді, так і для людей старшого покоління.

Артисти виконали багато патріотичних пісень та веселих танців. Серед співаків виступили: заслужені артисти України М.Апостолов та О.Лукашова, лауреати Міжнародних конкурсів В. Новохатський, А. Медоліз, Д.Жбанков, І. Карепівський, Ю. Антипенко. Одним із найбільших подарунків для жителів Одещини стала пісня «Їхав козак за Дунай» у виконанні Лауреата Міжнародних конкурсів Ю.Ракула. Балет Ансамблю показав свої яскраві номери «Заграва»,  «Ріо-Рита» та «Бабки».

Після закінчення концертів усі присутні щиро дякували начальнику Академічного ансамблю полковнику В. Неграю  та персоналу ансамблю за таке чудове подароване свято.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси