Із Сімферополя невідомі відправили каски, бронежилети та предмети з російською символікою

НАЗАД
24 квiтня 2014 10:37

Учора у пункті контролю «Чаплинка» співробітники Держприкордонслужби та СБУ разом з працівниками митниці виявили вантаж проросійського та військового характеру. Його знайшли у вантажном

Учора у пункті контролю «Чаплинка» співробітники Держприкордонслужби та СБУ разом з працівниками митниці виявили вантаж проросійського та військового характеру. Його знайшли у вантажному автомобілі одного з поштових перевізників.

Вантажівка слідувала із Сімферополя до Донецька під керуванням громадянина України. Серед посилок було знайдено 2 коробки з пропагандистськими та військовими предметами. Всього у посилках знаходилося 2 бронежилети, 4 військові каски, 24 георгіївських прапори, 17 сумок і 36 нарукавних нашивок з проросійською символікою тощо. Усі предмети вилучили та передали до митниці.

Нагадаємо, що останнім часом на адміністративному кордоні з Автономною Республікою Крим це вже не перший випадок виявляння посилок сумнівного характеру, які переміщують за посередництвом фірми-поштового перевізника. До цього їх знаходили в пунктах контролю «Каланчак» та «Чонгар» 19 та 17 квітня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси