Прикордонники Херсонського та Чернігівського загонів виявили зброю та боєприпаси

НАЗАД
17 лютого 2016 14:01

Учора прикордонники відділу «Очаків» Херсонського загону спільно зі співробітниками Національної поліції, в ході реалізації наявної інформації, в н.п. Очаків виявили зброю та боєприпаси

Учора прикордонники відділу «Очаків» Херсонського загону спільно зі співробітниками Національної поліції, в ході реалізації наявної інформації, в н.п. Очаків виявили зброю та боєприпаси. Зокрема, в одному із помешкань зберігались два запали до РГД-5, одна РГД-5, один АКМ, майже 30 набоїв різного калібру та дві димові шашки.

Виявлені зброю та боєприпаси вилучено встановленим порядком представниками оперативно-слідчої групи Очаківського відділу Національної поліції в Миколаївській області. На даний час проводяться слідчі дії та експертиза.

Також незаконне переміщення зброї та боєприпасів в межах контрольованого прикордонного району виявили учора на Чернігівщині прикордонники відділу «Семенівка».

Правопорушника правоохоронці спинили для перевірки на дорозі, коли той прямував вночі з м. Семенівка до с. Погорільці. В ході огляду господарської сумки, яку ніс 44-річний місцевий житель, було виявлено 47 набоїв до нарізної вогнепальної зброї калібром 7,62 мм.

В діях громадянина України вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального Кодексу України, про що повідомлено співробітників поліції в Чернігівській області.

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси