(ВІДЕО) У Чернівецькій області прикордонники викрили переправника осіб через державний кордон

НАЗАД
27 листопада 2023 17:30

За організацію схеми незаконного переправлення осіб через державний кордон затриманому загрожує до 9 років ув’язнення.

Правопорушення було викрито в результаті проведення успішної роботи оперативних підрозділів Чернівецького прикордонного загону з виявлення та припинення правопорушень на державному кордоні.   

Вночі прикордонники спільно з представниками СБУ та Нацполіції в рамках кримінального провадження, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу ДОЗОР неподалік кордону в Чернівецькій області, після нетривалого переслідування, зупинили легковик.

Водієм автомобіля був місцевий мешканець – організатор незаконного переправлення осіб через державний кордон. З ним прямувалии двоє чоловіків призовного віку, жителі Миколаївської та Запорізької областей. Кожен з них заплатив організатору по 5 тисяч євро за можливість потрапити до Румунії в обхід пунктів пропуску.

Головного фігуранта кримінальної справи прикордонники затримали в порядку ст. 208 ККУ. Відповідно до ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон», затриманому загрожує до 9 років ув’язнення.

Щодо інших затриманих складено матеріали про адміністративні правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси