Центральна база зберігання та постачання

НАЗАД
30 листопада 2016 13:29

Річний план закупівель

 на 2016 рік

військова частина 1471     23311530

Предмет закупівлі

Код ДК-016

Код CPV-021

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Очікувана вартість предмета закупівлі, грн.

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Примітки

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Картопля свіжа

01.13.5

03212100-1

2230

3 405 500,00

Три мільйони чотириста п'ять тисяч п'ятсот грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Серпень 2016

 

Крупа гречана, І сорту ГОСТ 5550-74

10.61.3

15613000-8

2230

1 624 000,00

Один мільйон шістсот двадцять чотири тисячі грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Крупа гречана, І сорту ГОСТ 5550-74

10.61.3

15613000-8

2230

1 624 000,00

Один мільйон шістсот двадцять чотири тисячі грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Олія соняшникова, ДСТУ 4492-2005

10.41.5

15421000-5

2230

1 153 330,00

Один мільйон сто п'ятдесят три тисячі триста тридцять грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Консерви м’ясні (яловичина тушкована вищого ґатунку, свинина тушкована) ДСТУ 4450:2005

10.13.1

15131000-5

2230

16 632 000,00

Шістнадцять мільйонів шістсот тридцять дві тисячі грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Рис шліфований, не нижче 1 сорту ГОСТ

10.61.1

15611000-4

2230

675 000,00

Шістсот сімдесят п'ять тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Консерви м’ясо-рослинні(Каша перлова зі свининою, каша ячнєва зі свининою, каша рисова з яловичиною, каша гречана з яловичиною) - ДСТУ 4607:2006, (Каша горохова зі свининою) - ДСТУ 7048-2009

10.13.1

15897200-4

2230

1 786 500,00

Один мільйон сімсот вісімдесят шість тисяч п'ятсот грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Сало-шпик солене з додаванням спецій

10.11.2005

15412000-9

2230

219 348,00

Двісті дев'ятнадцять тисяч триста сорок вісім грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Масло вершкове, ДСТУ 4399:2005

10.51.3

15530000-2

2230

1 229 508,00

Один мільйон двісті двадцять дев'ять тисяч п'ятсот вісім грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Мед натуральний, ДСТУ 4497:2005

01.49.2

03142000-8

2230

1 997 640,00

Один мільйон дев'ятсот дев'яносто сім тисяч шістсот сорок грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Консерви рибні (Сардини атлантичні натуральні з додаванням олії, ГСТУ 1570-2001; Бички обсмажені в томатному соусі, ГОСТ 16978-89)

10.20.2

15200000-0

2230

9 350 000,00

Дев'ять мільйонів триста п'ятдесят тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Риба заморожена (хек),  ДСТУ 4868:2007, ДСТУ 4378:2005

10.20.1

15221000-3

2230

4 173 120,00

Чотири мільйона сто сімдесят три тисячі сто двадцять грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Салати овочеві («Білоцерківський», «Ніжинський», «Золота осінь») ДСТУ 3749-98

10.39.1

15331460-9

2230

420 000,00

Чотириста двадцять тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Повсякденні набори сухих продуктів у поліетиленовій упаковці

10.85.1

15897300-5

2230

1 890 000,00

Один мільйон вісімсот дев'яносто тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Цукор, ДСТУ 4623-2006

10.81.1

15831000-2

2230

1 506 000,00

Один мільйон п'ятсот шість тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Молоко незбиране згущене з цукром, ДСТУ 4274:2003

10.51.5

15511600-9

2230

1 100 000,00

Один мільйон сто тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Консерви овочеві (Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі(Томати консервовані, ДСТУ 4697:2006; огірки консервовані, ГОСТ 20144-74; буряк консервований, ТУ У 46.72.181-2000; морква консервована, ТУ У 46.72.181-2000; капуста маринована, ДСТУ 3352-96))

10.39.1

15331400-1

2230

2 328 000,00

Два мільйона триста двадцять вісім тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Теніски, майки та інші натільні фуфайки, трикотажні ДК 016:2010 - 14.14.3 (Спідня білизна. ДК 021:2015 (18310000-5), Білизна натільна, Білизна тепла.

14.14.3

18310000-5

2210

1 860 000,00

Один мільйон вісімсот шістдесят тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Взуття різне, крім спортивного, захисного та ортопедичного ДК 016:2010 - 15.20.1 (Взуття ДК 021:2015 (18800000-7), Черевики з високими берцями (черевики бойові (ЧБ) Тип-А (демісезонні).

15.20.1

18800000-7

2210

1 500 000,00

Один мільйон п'ятсот тисяч грн. 00 коп.

Переговорна процедура

Жовтень 2016

 

Салати овочеві («Білоцерківський», «Ніжинський», «Золота осінь») ДСТУ 3749-98

10.39.1

15331460-9

2230

420 000,00

Чотириста двадцять тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Листопад 2016

 

Рис шліфований, не нижче 1 сорту ГОСТ

10.61.1

15611000-4

2230

675 000,00

Шістсот сімдесят п'ять тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Листопад 2016

 

Олія соняшникова, ДСТУ 4492-2005

10.41.5

15421000-5

2230

1 312 000,00

Один мільйон триста дванадцять тисяч грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Листопад 2016

 

Повсякденні набори сухих продуктів у поліетиленовій упаковці

10.85.1

15897300-5

2230

1 249 500,00

Один мільйон двісті сорок дев'ять тисяч п'ятсот грн. 00 коп. з ПДВ

Переговорна процедура

Листопад 2016

 

Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від "04" серпня 2016 р. №_1_. Затверджені зміни рішенням тендерного комітету з публічних закупівель від 25 листопада 2016 року № 132.

Голова комітету з конкурсних торгів                       Ткаченко І.В.                                                                   
                                                                             (прізвище, ініціали)                                          (підпис)      М.П.

Секретар комітету з конкурсних торгів                    Сайченко А.В.                                         __________________
                                                                                (прізвище, ініціали)                                                (підпис)

 

Популярні розділи та сервіси