Олександр Хижняк у півфіналі, Марина Бех-Романчук у фіналі, Марина Килипко пройде кваліфікацію у «Токіо-2020»

НАЗАД
02 серпня 2021 09:43

Вболіваємо за наших та бажаємо перемоги!

Український боксер, заслужений майстер спорту України Олександр Хижняк (вагова категорія до 75 кг) переміг у чвертьфіналі Олімпійських ігор Еурі Седеньйо Мартінеса з Домініканської Республіки – 4:1 і гарантував собі та Україні медаль. У півфіналі «Токіо-2020» Олександр зустрінеться з представником Філіппін Еуміром Марсіаль. Бій відбудеться 5 серпня.

А заслужений майстер спорту України Марина Бех-Романчук пройшла кваліфікацію у фінал Олімпіади зі стрибків у довжину. За результатами відбіркового раунду Бех-Романчук потрапила у топ-12 найкращих та змагатиметься у фіналі Олімпіади-2020.

Також сьогодні, 2 серпня, на старт Ігор ХХХІІ Олімпіади вийде майстер спорту України міжнародного класу Марина Килипко (кваліфікація, стрибки з жердиною).

Нагадаємо, що участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо беруть п’ять спортсменів від Держприкордонслужби. Заслужений майстер спорту України Олександр Хижняк виступає в боксі у ваговій категорії до 75 кг. А в легкій атлетиці змагаються – майстер спорту України міжнародного класу Іван Банзерук (спортивна ходьба на 50 км), заслужений майстер спорту України Марина Бех-Романчук (стрибки у довжину), заслужений майстер спорту України Ольга Саладуха (потрійний стрибок) та майстер спорту України міжнародного класу Марина Килипко (стрибки з жердиною).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси