П’ять спортсменів від Держприкордонслужби візьмуть участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо

НАЗАД
11 липня 2021 08:21

Затверджено склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо.

Цього тижня під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору був затверджений поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Від Державної прикордонної служби України на ігри ХХХІІ літньої Олімпіади в Японію поїдуть п’ять спортсменів.

Так, заслужений майстер спорту України Олександр Хижняк виступатиме в боксі у ваговій категорії до 75 кг. А в легкій атлетиці змагатимуться – майстер спорту України міжнародного класу Іван Банзерук (спортивна ходьба на 50 км), заслужений майстер спорту України Марина Бех-Романчук (стрибки у довжину), заслужений майстер спорту України Ольга Саладуха (потрійний стрибок) та майстер спорту України міжнародного класу Марина Килипко (стрибки з жердиною).

Зазначимо, що у першому кварталі цього року відбулися чемпіонати світу, Європи та України, у яких також взяли участь представники Державної прикордонної служби України, які вибороли чимало нагород. На чемпіонаті світу бронзову медаль з біатлону отримала Анастасія Меркушина. На чемпіонатах Європи спортсмени від прикордонного відомства отримали 10 золотих, 3 срібних та 5 бронзових медалей, а на чемпіонатах України – 37 золотих, 13 срібних та 17 бронзових медалей.

Нагадаємо, що Ігри XXХII Олімпіади стартують в Токіо 23 липня та триватимуть до 8 серпня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси