Завершився курс інтенсивного вивчення англійської мови для прикордонників

НАЗАД
29 листопада 2021 11:56

Завершився черговий, двадцять четвертий навчальний курс інтенсивного вивчення англійської мови, який було проведено на базі відділу підвищення кваліфікації та допідготовки Національної академії Держприкордонслужби України Б. Хмельницького.

Упродовж трьох місяців 24 військовослужбовці з числа особового складу органів та підрозділів охорони державного кордону Держприкордонслужби України наполегливо вдосконалювали свої знання з англійської мови.

Під час вивчення навчальної дисципліни «Англійська мова для повсякденного вжитку» було використано автентичні навчальні підручники “Cutting Edge”, “Inside Out” та “Good Grammar”. Вивчення навчальної дисципліни «Англійська мова для професійних потреб» проводилося за підручниками “English Without Borders” (І та ІІ рівнів), що розроблені групою викладачів Національної академії під керівництвом експерта з викладання англійської мови з США.

З метою перевірки сформованості комунікативних, граматичних та фонетичних вмінь і навичок володіння англійською мовою, а також рівня засвоєння нової лексики з різних тем, проводились проміжні зрізи знань та контрольні роботи протягом всього періоду навчання. По завершенню курсів слухачі успішно пройшли підсумкове комплексне тестування, в результаті чого отримали сертифікати, що підтверджують їх рівень знань.

Вдосконалення мовленнєвих навичок дає змогу прикордонникам ефективніше виконувати службові завдання, а саме: здійснювати інтерв’ювання іноземців, що перетинають державний кордон, з’ясовувати обставини порушення законодавства, а також впевнено спілкуватись зі своїми колегами з інших європейських країн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси