Затримали двох харків’ян, які намагались переправити електротовари та одяг до Росії

НАЗАД
09 вересня 2015 15:26

На теперішній час триває подальше проведення спільних слідчо-оперативних заходів, в результаті яких на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Веселе» Харківського прикорд

Минулого місяця, в ході проведення слідчо-оперативних заходів та реалізації наявних оперативних матеріалів військовослужбовці Харківського прикордонного загону спільно із співробітниками ГУ ДФС у Харківській області, знешкодили канал переміщення через кордон товарів народного споживання та не облікованої реалізації продукції на території Росії. За результатами проведених заходів, правоохоронці виявили та вилучили товарів на суму понад 2,5 мільйони гривень.

На теперішній час триває подальше проведення спільних слідчо-оперативних заходів, в результаті яких на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Веселе» Харківського прикордонного загону  затримано двох жителів Харківщини, які намагалися перемістити до Росії товари народного споживання.

Отримавши оперативну інформацію, спільна група, у складі прикордонників та працівників митниці, висунулась до місця ймовірного порушення державного кордону та затримала правопорушників. Двоє чоловіків саме вивантажували пакунки  з автівки «Рено» за 5 метрів від кордону. У пакунках були електротовари та одяг.     

Порушників затримано в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону. Кількість та сума оцінки товару встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси