Захищаючи Батьківщину в бою загинув прикордонник Ізмаїльського загону старший сержант Володимир Чернов

НАЗАД
18 листопада 2023 09:00

Живим коридором на колінах зустріли жителі міста Ізмаїл та села Нова Некрасівка полеглого у бою прикордонника старшого сержанта Володимира Чернова.

Похорони з відданням військових почестей відбулись у його рідному селі. Віддати останню шану Герою прийшли рідні, близькі, знайомі та побратими з Ізмаїльського прикордонного загону. Сергій загинув 12 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області.

Старший сержант Чернов Володимир Степанович народився 25 лютого 1979 року у селі Нова Некрасівка Ізмаїльського загону. Після закінчення школи він навчався на тракториста у професійному аграрному ліцеї та Ізмаїльському ПТУ №7. Потім два роки працював трактористом в селі Ларжанка Ізмаїльського району. Строкову службу проходив у Криму. Після армії працював на Запорізькому заводі феросплавів. Потім в Запоріжжі він долучився до лав Держприкордонслужби, а через два роки прибув на службу до Ізмаїльського прикордонного загону. Після закінчення контракту звільнився та пішов працювати в цех із виготовлення тротуарної плитки водієм навантажувача.

У 2022 році знову пішов до війська за мобілізацією. До виконання бойових завдань на Луганщині він разом зі своїми побратимами з прикордонної комендатури швидкого реагування брав участь у боях під Херсоном.

«Мені, як командиру, як побратиму дуже шкода, що до небесного війська доєднався Володимир. Він був справжнім воїном та професіоналом військової справи. Для мене ця втрата є непомірною… Щиро співчуваю його рідним та близьким. Пам’ять про нього буде жити вічно…» – зазначив начальник прикордонної застави на псевдо «Шейх».

Щирі співчуття матері, сестрі, донці, рідним та близьким полеглого Воїна…

Вічна слава та світла пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси