Загинув під час оборони Маріуполя. Матері полеглого прикордонника вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня

НАЗАД
24 травня 2024 09:24

В Одесі матері загиблого прикордонника Владислава Вовка, який  загинув під час оборони рідного Маріуполя, вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Владиславу доля відміряла всього 28 років… Хлопець народився в мальовничому та незламному місті Маріуполь. Після закінчення школи здобув професію енергетика. У вільний час залюбки відпочивав  з родиною та друзями, займався байкерством та подорожував. Полюбляв створювати речі зі шкіри власноруч.

З початком повномасштабного вторгнення чоловік, як справжній патріот, у перший день війни став на захист Батьківщини та добровольцем мобілізувався до лав Держприкордонслужби. Прикордонник брав участь у запеклих боях та зіткненнях із ворогом у рідному місті Маріуполь. З 24 лютого, день у день, під постійними ворожими обстрілами Владислав боронив свій рідний дім та одним із перших мужньо зустрівся з ворогом віч-на-віч під час наступу на рідне місто. Противник застосовував велику кількість бронетехніки, піхоти для атаки на місто. Однак прикордонник разом з побратимами не здавались і продовжували боротися. На превеликий жаль, в останньому бою, 15 квітня 2022 року воїн дістав несумісні з життям поранення та загинув.

«Він був доброю та чуйною людиною, з загостреним почуттям справедливості,  до нього завжди за допомогою звертались друзі, нікому не відмовляв та з радістю приходив на допомогу. Завжди мріяв створити велику сім’ю»,- розповідає мама воїна.

Низький уклін та шана прикордоннику!

Вічна пам’ять та слава Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси