За місяць у пунктах пропуску прикордонники виявили понад 440 підроблених, недійсних та чужих документів

НАЗАД
04 лютого 2018 10:40

Співробітники Держрприкордонслужби виявили з початку року під час здійснення заходів перевірки та оформлення осіб у пунктах пропуску на державному кордоні понад 440 підроблених, недійсних та чужих документів.

Двох порушниць виявили прикордонники учора під час заходів прикордонного контролю в пунктах пропуску на державному рубежі.

Так, на Одещині, в пункті пропуску «Кучурган», прикордонники Білгород-Дністровського загону  зупинили громадянку Молдови. Жінка намагалася потрапити в Україну як пасажирка одного з автомобілів, однак надала чужий закордонний паспорт. Як повідомила жінка, документ вона взяла у своєї подруги.

Ще одна жінка, громадянка України, поверталася в Україну через пункт пропуску «Рава-Руська» також автівкою. В українки прикордонники Львівського загону виявили теж чужий закордонний паспорт.  На обох порушниць складено протоколи про порушення законодавства, які направлені до суду, чужі закордонні паспорти вилучено. 

Зазначимо, що тільки протягом місяця цього року співробітники Держрприкордонслужби виявили під час здійснення заходів перевірки та оформлення осіб у пунктах пропуску на державному кордоні понад 440 підроблених, недійсних та чужих документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси